Wie zijn wij??                                                                                                                

Mijn naam is Femke Siebelink en samen met mijn man Arjan heb ik twee geweldige dochters. 4 Dagen van de week ben ik fulltime moeder en 3 dagen per week vervul ik mijn baan als hondentrimster!

Na het behalen van mijn diploma MBO zelfstandig dierenonderneming bij het Groenhorst college te Barneveld ben ik gaan werken in een dierenspeciaalzaak. Na 4,5 jaar veel ervaring te hebben opgedaan was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Dit werd de opleiding tot hondentrimmer via het HKI. 

In oktober 2005 ben ik in één keer geslaagd en vanaf toen bestond Hondentrimsalon Pointy! Ik ben begonnen in de garage bij mijn ouderlijk huis. Nadat mijn ouders in 2008 gingen verhuizen ben ik mijn trimsalon voort gaan zetten in onze eigen garage/berging in Dinxperlo waar wij zelf toen net waren komen wonen. Er bleven maar klanten komen en dus een teken dat de klanten tevreden waren.

De naam Pointy komt van mijn eerste hondje (boomertje). Helaas hebben we haar begin 2011 op 18,5 jarige leeftijd in moeten laten slapen. Gelukkig was Mexxy er toen al, een Engelse Staffordshire terriër. Maar omdat ik heel graag een hond wilde waar ik mijn trimkunsten op kon uitoefenen en deel kon nemen aan trimwedstrijden hebben wij Pam gekocht, onze harlekijn koningspoedel! Helaas is ze dagblind en zijn we beperkt met haar. Maar ondanks dat is ze een zeer lieve hond!

Helaas kan ik dus niet deelnemen aan trimwedstrijden, maar Pam is een uitstekend proefmodel om alle nieuwe trends op te testen. Zo heeft ze regelmatig veertjes in haar haren, een kleurtje (met mate) of ik knip een vorm in haar vacht. Op deze manier probeer ik bij te blijven en zo ziet Pam er ook altijd super hip uit!

Sinds 2012 ben ik ook gecertificeerd om stagiaires op te leiden, iets wat ik met erg veel plezier doe! Ondanks dat ik met prima kon redden in mijn trimsalon werd het verlangen naar iets meer ruimte wel steeds groter. Alsof het zo moest zijn kwam er tegenover mijn huis een winkelpand leeg te staan en misschien raad u het al.... Vanaf 12 april zijn we geopend in dit super mooie winkelpand!
De trimsalon is erg ruim en heerlijk om in te werken met de stagiaires en de klanten en ook de honden hebben een ruimere “wachtkamer” gekregen.
Daarnaast is de trimsalon uitgebreid met een mooie winkel waar we o.a. leuke en luxe hondenmanden, hondentuigen, hondenkleding, hondenbrokken, hondensnacks, vachtverzorgingsproducten en bestrijdingsmiddelen etc etc verkopen.
Er is een "koffie hoekje" waar mensen onder het genot van een drankje op hun hond kunnen wachten.

Ik hoop hier nog jaren met heel veel plezier te kunnen werken!